|||
jeg kan godt lide effekterne i prisma-appenjeg kan godt lide effekterne i prisma-appen
Up next Rumskalaer Nu laver jeg jo en del rumstof for tiden - naturligvis først og fremmest i podcasten RumSnak - og derfor lægger jeg mere mærke til de fine rum-links Tonsvis af tips Jeg er lige skiftet (eller rettere: hoppet tilbage til) task-manageren Todoist, efter mit skuffede forsøg med Apples genopfriskede Reminders, der
Latest posts Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning Med hiv og sving over den digitale kløft