|||

Jeg holder af…fridage

Nå, så sluttede ferien, og jeg er tilbage i den vante arbejdsgænge.

Nu er jeg jo stadig i den heldige situation, at jeg har sjove og spændende opgaver, men øj - det er sgu alligevel hårdt at kommme igang igen.

Ramte jorden løbende i går, med møder, redigering, planlægning og bare en lille snert af stress over de kommende uger.

Jeg skal også arbejde det meste af den kommende weekend, og det hjælper næppe.

Til gengæld er jeg så privilegeret, at jeg nok kan tage fri næste mandag, så uge 2 bliver kort 😎

Nogle gange er det rart at være sin egen chef.

Up next Test - mystiske blomster på Louisiana Wiforpokker Jeg slås stadig med mit drilske wifi. Den korte version: downloadhastighederne er kun ca 50-60% af uploadhastighederne, og ingen kan rigtig forklare
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh