|||

Jeg holder af…fridage

Nå, så sluttede ferien, og jeg er tilbage i den vante arbejdsgænge.

Nu er jeg jo stadig i den heldige situation, at jeg har sjove og spændende opgaver, men øj - det er sgu alligevel hårdt at kommme igang igen.

Ramte jorden løbende i går, med møder, redigering, planlægning og bare en lille snert af stress over de kommende uger.

Jeg skal også arbejde det meste af den kommende weekend, og det hjælper næppe.

Til gengæld er jeg så privilegeret, at jeg nok kan tage fri næste mandag, så uge 2 bliver kort 😎

Nogle gange er det rart at være sin egen chef.

Up next Test - mystiske blomster på Louisiana Wiforpokker Jeg slås stadig med mit drilske wifi. Den korte version: downloadhastighederne er kun ca 50-60% af uploadhastighederne, og ingen kan rigtig forklare
Latest posts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline