|||
ice, ice babyice, ice baby
Up next IA blev løsningen Som jeg antydede forleden, så begyndte den umiddelbare tiltrækning ved Typora-appen til Markdown-redigering hurtigt at falme - og i stedet vendte RX9 – nu på Apple Silicon For halvandet års tid siden købte jeg i dyre domme en app med det funky(!) navn iZotope RX8, som indeholder en række filtre og plugins, der kan
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning