|||

Hjemmeskærm 2

Jeg har skruet op for skriftstørrelse og zoom på hjemmeskærmen både på min iPhone og min iPad – som et forsøg.

Det er lidt grænseoverskridende, fordi jeg tror det har noget at gøre med at jeg er ved at blive gammel og at jeg ikke ser så godt længere – men i virkeligheden så er det faktisk meget rart også bare at prøve noget andet for variationens skyld.

Så må jeg leve med at jeg ikke ser helt så meget på skærmen af gangen – til gengæld er det nemmere at læse på telefonen, især når jeg er ude og gå.

Næste skridt: Magnaprint på Kobo’en.

Up next Hjælp til posekøb Reminders – why, Apple, why?
Latest posts Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist