|||

Hjemmeskærm 2

Jeg har skruet op for skriftstørrelse og zoom på hjemmeskærmen både på min iPhone og min iPad – som et forsøg.

Det er lidt grænseoverskridende, fordi jeg tror det har noget at gøre med at jeg er ved at blive gammel og at jeg ikke ser så godt længere – men i virkeligheden så er det faktisk meget rart også bare at prøve noget andet for variationens skyld.

Så må jeg leve med at jeg ikke ser helt så meget på skærmen af gangen – til gengæld er det nemmere at læse på telefonen, især når jeg er ude og gå.

Næste skridt: Magnaprint på Kobo’en.

Up next Hjælp til posekøb Reminders – why, Apple, why?
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning