|||

Hemmelige Æble-tricks

Nogle gange er Apple-designerne bare lidt for smarte, og gemmer funktioner så de nærmest er umulige at finde.

Case in point:

Jeg forsøgte at lave en Reminder på en Notes-note, men dele-menuen gav kun adgang til at…ja, dele noten.

Men i en søgning faldt jeg så over, at hvis man markerer noget tekst eller et link i en note, og så deler dén tekst via dele-menue - så kan man godt lave en reminder, der så oven i købet har et link tilbage til noten.

Det virker endda også med Bear-noter (og sikkert en masse andet jeg ikke har prøvet endnu).

Det er muligt, at det er kendt af en masse - men det er sgu først nu jeg har opdaget det…

Up next Endelig! Søndag nukede jeg mit Æble Ur og telefonen som et sidste forsøg på at løse sync-problemerne med skridt, workouts og anden aktivitet. Og🤞 - det ser Kan du finde atomet
Latest posts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline