|||

Hej, Claus

Det er måske lidt svært ikke lige at komme til at lyde selvfed på mindst to måder, men – here goes.

Her på Frederiksberg ser man ganske ofte den gode Claus Hempler på gaden, hvor han går og passer sig selv.

Og det er alligevel lidt cool, når man som jeg havde nogle ganske formative oplevelser med Fielfraz tilbage omkring 1990, både i Odense og København (og med Sandmen, i øvrigt, som også var rimelig meget oppe i tiden).

Jeg har ikke hørt alt hvad hr. Hempler har lavet siden, men kan stadig godt lide hans stemme – og det nyeste album er faktisk rigtig fint!

Anyway, jeg har aldrig fået taget mig sammen til at stoppe ham på gaden og hilse på, for det føles lidt grænseoverskridende.

Men så var det jeg kom til at tænke på hvordan jeg selv har det, når jeg (utroligt nok stadigvæk) bliver stoppet på gaden (eller i supermarkedet, eller i toget) af folk som lyttede Harddisken i gamle dage, og bare vil sige hej og sige tak.

Det er jo så fantastisk, og man bliver helt varm indeni, at man har været med til at lave noget, der åbenbart betyder noget for andre.

Så i dag tog jeg mig sammen og gjorde det, da jeg så Claus på hjørnet – og forsøgte at holde det kort.

“Hej Claus, du kender mig ikke, men jeg er gammel fan, og vil bare sige tak for din musik. Hav en god dag!”

Og jeg har en god fornemmelse i maven, fordi jeg tror at det var lige den rigtige mængde ros, og uden at give ham fornemmelsen af at vi skal stå og hyggesnakke fordi jeg har hørt mandens musik.

Han tog det også pænt, sagde tak og i lige måde, og gik stille videre.

Næste gang jeg ser ham, kan jeg så overveje om jeg lige skal tippe på hatten.

Up next Grønne hjerner i fælleskøkkenet Åh nej, jeg kom til at kigge på fladskærms-tests For et par uger siden begik jeg den store fejl, at jeg begyndte at kigge på tests og anmeldelser af det nyeste kuld af fladskærms-tv. Og efterhånden
Latest posts Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist