|||

Grundstofdag har fået sin egen side

Jeg har efterhånden mange gange forsøgt at sprede ideen om at man bør fejre Grundstofdag (se nedenfor), og nu har jeg skruet op for indsatsen med køb af domænet grundstofdag.dk.

Foreløbig linker det bare til en side her på bloggen, men det er da en start.

Jeg håber at finde lidt teknisk hjælp til til at lave et lidt federe site på et tidspunkt, fx også med muligheden for at man kan indtaste sin alder eller sin næste fødselsdag, og så få præsenteret lidt lækker info om sit aktuelle grundstof.

Skulle du have lyst til at hjælpe som en eller anden form for pro bono – eller måske en flaske – så sig endelig til 😃

Grundstofdag.dkGrundstofdag.dk

Den korte pitch

Ideen med at fejre Grundstofdag er enkel.

Hvert år fejrer man sin fødselsdag ved at søge viden om det grundstof, hvis atomnummer i Det Periodiske System som passer til ens alder.

Når man bliver 1 fejrer man Brint-fødselsdag, når man bliver 2 er det Helium-dag, og så videre.

Når andre fylder år, så ønsker man dem selvfølgelig også tillykke med et “glædelig Iridium-dag”, “håber du må få et godt Jern-år”, eller hvilket grundstof personen nu er nået til.

Læs en lille smule mere på Grundstofdag.dk – og så kommer der forhåbentlig mere på sitet i den kommende tid!

Up next Nostatrip med troubaduren Anti-mål Jeg læste for relativt nylig en fin artikel, der handlede om at tilrettelægge både sin hverdag og de mere overordnede rammer for sit arbejdsliv.
Latest posts En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist Tot – uden knold Musik i listeform Close but no Korte noter – nu i Obsidian Man trækker i en løs tråd… Korte noter Hvilested med hvileplads Tekstet for poesihæmmede Blad i forårssol Anti-mål Grundstofdag har fået sin egen side Nostatrip med troubaduren Har jeg nævnt at jeg godt kan lide tåge Hyg og Byg i Billund Udstyret er parat, nu kommer det svære QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg