|||

Golf på Mars

Det er temmelig længe siden jeg har været nysgerrig på et spil (altså mobilspil, konsolspil, videospil, computerspil), for slet ikke at sige grebet af det.

Men på lidt af en indskydelse købte jeg alligevel i dag “Golf on Mars” til min iPhöne, efter at have hørt John Siracusa nævne det en passent i Accidental Tech Podcast.

Jeg tror mit køb delvis skyldes det historiske faktum, at jeg tilbagte en mylliard timer med at spille PGA Tour Golf på min Mac Classic tilbage i 90’erne, og virkelig nød det næsten meditative flow med at vurdere hullet og vinden, og så sende bolden afsted med lige det korrekte slag.

Golf on Mars er noget mere enkelt (for ikke at sige primitivt), men netop derfor tror jeg (frygter jeg?) at det vil passe supergodt til mobilen og de der små øjeblikke i hverdagen.

Up next Dråbe på blad Staccato-cast Hold kæft. Hvor er jeg. Træt. Af podcastværter. Der tror de. Lyder mere professionelle. Hvis de. Speaker. I staccato
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot