|||

Golf på Mars

Det er temmelig længe siden jeg har været nysgerrig på et spil (altså mobilspil, konsolspil, videospil, computerspil), for slet ikke at sige grebet af det.

Men på lidt af en indskydelse købte jeg alligevel i dag “Golf on Mars” til min iPhöne, efter at have hørt John Siracusa nævne det en passent i Accidental Tech Podcast.

Jeg tror mit køb delvis skyldes det historiske faktum, at jeg tilbagte en mylliard timer med at spille PGA Tour Golf på min Mac Classic tilbage i 90’erne, og virkelig nød det næsten meditative flow med at vurdere hullet og vinden, og så sende bolden afsted med lige det korrekte slag.

Golf on Mars er noget mere enkelt (for ikke at sige primitivt), men netop derfor tror jeg (frygter jeg?) at det vil passe supergodt til mobilen og de der små øjeblikke i hverdagen.

Up next Dråbe på blad Staccato-cast Hold kæft. Hvor er jeg. Træt. Af podcastværter. Der tror de. Lyder mere professionelle. Hvis de. Speaker. I staccato
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh