|||

Golf på Mars

Jeg er afgjort ikke den store gamer, selvom jeg i perioder har tilbragt meget tid med især FPS’er og racerspil.

Men jeg solgte mine konsoller for efterhånden en del år siden, fordi jeg syntes jeg spillede for meget og blev stresset af det, og tit sov dårligt efter sådan en omgang adrenalin-fest.

Men på seneste er jeg blevet ret grebet af ét bestemt spil, som dog sammenlignet med mine gamle favoritter Call of Duty og Halo er i den decideret tilbagelænede afdeling.

Golf on Mars er afgjort et casual game, men det passer perfekt til mit gemyt, og selvfølgelig lige præcis til de der små pauser hvor man ikke kan så meget andet end at snuppe et par huller.

DIrekte videre til hul 1001DIrekte videre til hul 1001

Spillet er – som navnet antyder – et skævt bud på et anderledes golfspil, hvor man bare hele tiden ryger direkte videre til et nyt hul på Mars – i omgivelser der er evigt foranderlige kombinationer af støv, bakker, vandhuller, mystiske metalkonstruktioner og klistrede kaktusser(!)

Jeg har netop landet bolden i hul nummer 1000 - med sammenlagt 2960 slag, så altså et gennemsnit lige under 3 – og fortsætter ufortrødent.

Det er nærmest meditativt, og kan absolut anbefales!

Up next Stemning i Haven Badass græskar
Latest posts OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist Tot – uden knold Musik i listeform Close but no Korte noter – nu i Obsidian Man trækker i en løs tråd… Korte noter Hvilested med hvileplads Tekstet for poesihæmmede Blad i forårssol Anti-mål Grundstofdag har fået sin egen side