|||

Golf på Mars

Jeg er afgjort ikke den store gamer, selvom jeg i perioder har tilbragt meget tid med især FPS’er og racerspil.

Men jeg solgte mine konsoller for efterhånden en del år siden, fordi jeg syntes jeg spillede for meget og blev stresset af det, og tit sov dårligt efter sådan en omgang adrenalin-fest.

Men på seneste er jeg blevet ret grebet af ét bestemt spil, som dog sammenlignet med mine gamle favoritter Call of Duty og Halo er i den decideret tilbagelænede afdeling.

Golf on Mars er afgjort et casual game, men det passer perfekt til mit gemyt, og selvfølgelig lige præcis til de der små pauser hvor man ikke kan så meget andet end at snuppe et par huller.

DIrekte videre til hul 1001DIrekte videre til hul 1001

Spillet er – som navnet antyder – et skævt bud på et anderledes golfspil, hvor man bare hele tiden ryger direkte videre til et nyt hul på Mars – i omgivelser der er evigt foranderlige kombinationer af støv, bakker, vandhuller, mystiske metalkonstruktioner og klistrede kaktusser(!)

Jeg har netop landet bolden i hul nummer 1000 - med sammenlagt 2960 slag, så altså et gennemsnit lige under 3 – og fortsætter ufortrødent.

Det er nærmest meditativt, og kan absolut anbefales!

Up next Stemning i Haven Badass græskar
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh