|||

Gear-shopping

Jeg kan stadig huske den lidt pinlige fornemmelse, da jeg for 5-6 års tid siden skulle købe ny støvsuger, og pludselig opdagede at jeg var gået all-in på gadget-researchen i processen.

Jeg pløjede igennem tonsvis af specifikationer, reviews og tests i jagten på den optimale sugemaskine – præcis som jeg plejer at gør, når det handler om “rigtige” gadgets som computere, lydoptagere og den slags.

Well, her forleden fangede jeg mig selv i samme situation – bare med label-maskiner (eller det, der bare hed “en dymo”, da jeg var knægt).

Det er jo en goddamn jungle at dykke ned i, men foreløbig er jeg mest lun på denher LabelManager 280.

Jeg har dog kun tilbragt en enkelt aften med at udforske mulighederne, så der er lang vej endnu…

Spørgsmålet er, om jeg rent faktisk nogensinde får sat etiketter på nogetsomhelst?

Up next Gammel mand Fra “The Trip to Greece”, hvor Steve Coogan føler sig gammel: Jeg plejede at sige “kan du huske da…” – nu siger jeg bare “da jeg var ung…” Det kinda how I feel
Latest posts Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude