|||

Fristet. Meget, meget fristet.

Og så valgte Æble lige at droppe nyt grej dagen inden min fødselsdag. Og jeg har gået i månedsvis og gearet op til at købe ny MacBog - den gamle er snart 5 år, og jeg kan godt bruge noget lidt mere snappy til at klippe lyd og nu også snart lidt mere video.

Hm. Decisions, decisions.

Up next bil 2000 Sølvdag Så er det i dag jeg runder de 47, og det er tid til den efterhånden traditionelle, årlige opfordring til at man husker at fejre #grundstofdag 🔬
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning