|||

Fremtidstanker på kanten af det nye år

“We’re all interested in the future because that is where you and I are going to spend the rest of our lives…”

Sådan lød det hver uge i introen til Harddisken på P1, som jeg lavede i 17 års tid plus det løse. Og jeg har altid været fascineret af fremtiden - måske lige så meget dén man finder i science fiction som den realistiske fremtid.

Men måske er jeg efterhånden blevet mere ambivalent. Næsten angst. Og næsten glad for at jeg formodentlig ikke når at opleve præcis hvor slemt det kan gå hen at blive, med klimaforandringer, radikaliseringen, overbefolkning og hvad har vi.

Det er ikke et rart sted at begynde et nyt år.

Up next nysgerrig i 2019 - the logo Et år med foto-udfordring? 52 Week Photography Challenge by Dogwood Photography Jeg er fristet. Har nok ikke for alvor brug for flere små projekter, men det kunne være sjovt!
Latest posts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline