|||

Fremtidstanker på kanten af det nye år

“We’re all interested in the future because that is where you and I are going to spend the rest of our lives…”

Sådan lød det hver uge i introen til Harddisken på P1, som jeg lavede i 17 års tid plus det løse. Og jeg har altid været fascineret af fremtiden - måske lige så meget dén man finder i science fiction som den realistiske fremtid.

Men måske er jeg efterhånden blevet mere ambivalent. Næsten angst. Og næsten glad for at jeg formodentlig ikke når at opleve præcis hvor slemt det kan gå hen at blive, med klimaforandringer, radikaliseringen, overbefolkning og hvad har vi.

Det er ikke et rart sted at begynde et nyt år.

Up next nysgerrig i 2019 - the logo Et år med foto-udfordring? 52 Week Photography Challenge by Dogwood Photography Jeg er fristet. Har nok ikke for alvor brug for flere små projekter, men det kunne være sjovt!
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh