|||

Foreløbigt farvel til micro.blog (på engelsk)

Jeg går lige totalt meta et øjeblik, hvis I vil undskylde mig.

Jeg har skrevet et “farvel-og-på-gensyn” indlæg på micro.blog, for at forklare hvorfor jeg foreløbig har forladt tjenesten, er vendt tilbage til Twitter og i øvrigt har kastet mig over en lifelog-agtig ting på 4nd3rs.dk i stedet (via blot.im).

Up next Pakkeheld Mwuahahah! UPS-manden kom præcis, da jeg var hjemme at vende for at spise frokost mellem møder. Nogle gange kan man være heldig Overspringshandling for let øvede Man skal jo ikke lade en chance passere sin næse forbi til at lave overspringshandlinger med en lokkende facet af faglig relevans. Så i dag ser jeg
Latest posts De sidste eventyr i Alperne Flere Alpe-eventyr På eventyr i Alperne I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen