|||

Foreløbigt farvel til micro.blog (på engelsk)

Jeg går lige totalt meta et øjeblik, hvis I vil undskylde mig.

Jeg har skrevet et “farvel-og-på-gensyn” indlæg på micro.blog, for at forklare hvorfor jeg foreløbig har forladt tjenesten, er vendt tilbage til Twitter og i øvrigt har kastet mig over en lifelog-agtig ting på 4nd3rs.dk i stedet (via blot.im).

Up next Pakkeheld Mwuahahah! UPS-manden kom præcis, da jeg var hjemme at vende for at spise frokost mellem møder. Nogle gange kan man være heldig Overspringshandling for let øvede Man skal jo ikke lade en chance passere sin næse forbi til at lave overspringshandlinger med en lokkende facet af faglig relevans. Så i dag ser jeg
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning