|||

Ferieblues

Det har sgu været en lidt flad dag i dag – den sidste dag i sommerferien.

Selvom jeg igen er så heldig at kunne vende tilbage til en masse spændende opgaver efter ferien, så må jeg bare konstatere at jeg alt andet lige tror jeg ville klare mig forrygende som uafhængigt rig.

Jeg ville såmænd nok stadig lave podcast og andre småopgaver, selv hvis jeg ikke behøvede at arbejde, men jeg har absolut intet problem med at få tiden til at gå med alt mulig andet også.

Ah, well. Jeg er priviligeret, og det er et gigantisk luksusproblem at synes at 3-en-halv uges ferie er for lidt.

Når det så er er sagt, så er der nogle forårs-opgaver der er blevet udskudt, og august-september ser ud til at blive decideret pressede. Til gengæld håber jeg så at jeg kan realisere målet om at gå ned på 3-4 dage om ugen de sidste måneder af året.

Foreløbig skal jeg lige ud af den her slut-ferie-blues – men mon ikke den flyvende start mandag morgen hurtigt fortrænger de triste tanker?

Vi får se.

Up next 3 mio skridt Anden gang Elsker du ikke bare når der er noget du ikke kan finde – og så alligevel opdager det nede i hjørnet af den kasse du faktisk tjekkede som det
Latest posts Udstyret er parat, nu kommer det svære QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde