|||

Ferieblues

Det har sgu været en lidt flad dag i dag – den sidste dag i sommerferien.

Selvom jeg igen er så heldig at kunne vende tilbage til en masse spændende opgaver efter ferien, så må jeg bare konstatere at jeg alt andet lige tror jeg ville klare mig forrygende som uafhængigt rig.

Jeg ville såmænd nok stadig lave podcast og andre småopgaver, selv hvis jeg ikke behøvede at arbejde, men jeg har absolut intet problem med at få tiden til at gå med alt mulig andet også.

Ah, well. Jeg er priviligeret, og det er et gigantisk luksusproblem at synes at 3-en-halv uges ferie er for lidt.

Når det så er er sagt, så er der nogle forårs-opgaver der er blevet udskudt, og august-september ser ud til at blive decideret pressede. Til gengæld håber jeg så at jeg kan realisere målet om at gå ned på 3-4 dage om ugen de sidste måneder af året.

Foreløbig skal jeg lige ud af den her slut-ferie-blues – men mon ikke den flyvende start mandag morgen hurtigt fortrænger de triste tanker?

Vi får se.

Up next 3 mio skridt Anden gang Elsker du ikke bare når der er noget du ikke kan finde – og så alligevel opdager det nede i hjørnet af den kasse du faktisk tjekkede som det
Latest posts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline