|||
første stikførste stik
Up next Endnu et stykke papir op i røg Jeg begynder at se et mønster. Jeg har lige meldt mig ud af den foreløbig fjerde uddannelse, jeg ikke har gjort færdig. RUC 1991-92. Bestod et Tyve års blog-jubilæum Forleden tog jeg lige en tur med at rydde op i mine data på Google, og i den forbindelse opdagede jeg, at jeg stadig havde mine gamle posts liggende
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh