|||

Everybody let’s Twist again

Jeg har i nogle måneder efterhånden brugt Quill-appen til min team-kommunikation på tre forskellige projekter.

Det er ikke den smukkeste app, men den fungerer bedre end Slack, synes jeg.

I dag fik jeg dog så den besked, at ikke bare er Quill købt af Twitter(?), tjenesten lukker også ned – allerede på LØRDAG? WTF?

Så pludselig var der lidt panik for at finde et godt alternativ.

Men – det er næsten lidt held i uheld, for jeg har faktisk i et stykke tid gerne ville afprøve Twist igen.

Twist bliver lavet af folkene i Doist, som også står bag todo-appen Todoist, og det betyder at appen er velgennemtænkt, nemt at bruge, og ganske lækker at se på.

Så nu har jeg i hvert fald oprettet to af projekterne i Twist – det sidste begynder nok i Discord. Men så får jeg jo også prøvet dét.

Up next Måske skulle man opgradere sin klimaindsats… Jeg er generelt mildest talt pessimistisk med hensyn til vores kollektive evne til at gøre noget ved klimapokalypsen. På trods af den megen snak Så er det jul, cowboy
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh