|||

Everybody let’s Twist again

Jeg har i nogle måneder efterhånden brugt Quill-appen til min team-kommunikation på tre forskellige projekter.

Det er ikke den smukkeste app, men den fungerer bedre end Slack, synes jeg.

I dag fik jeg dog så den besked, at ikke bare er Quill købt af Twitter(?), tjenesten lukker også ned – allerede på LØRDAG? WTF?

Så pludselig var der lidt panik for at finde et godt alternativ.

Men – det er næsten lidt held i uheld, for jeg har faktisk i et stykke tid gerne ville afprøve Twist igen.

Twist bliver lavet af folkene i Doist, som også står bag todo-appen Todoist, og det betyder at appen er velgennemtænkt, nemt at bruge, og ganske lækker at se på.

Så nu har jeg i hvert fald oprettet to af projekterne i Twist – det sidste begynder nok i Discord. Men så får jeg jo også prøvet dét.

Up next Måske skulle man opgradere sin klimaindsats… Jeg er generelt mildest talt pessimistisk med hensyn til vores kollektive evne til at gøre noget ved klimapokalypsen. På trods af den megen snak Så er det jul, cowboy
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot