|||

Endnu et forsøg på at få styr på hverdagen

Så faldt jeg endnu en gang i gryden med ny task manager…. Det begynder at ligne en besættelse, indrømmer jeg.

I disse måneder er jeg ret optaget af tanken om at integrere kalenderen meget mere aktivt i min daglige og ugentlige planlægning, men det er forsvindende få tjenester og apps, der tænker kalender-overblikket ind i todo-listerne.

Jeg har tidligere skrevet om Sorted 3, der er ganske fint, men mangler en Mac-app, og har en del knaster i den daglige brug.

Derfor har jeg forsøgsvis kastet mig over Calendar 366.

366 (mellem venner) bruger Apples Reminders til todo-lister, og iCloud/Google-kalendere ved siden af. Det betyder, at jeg kan få et godt overblik over hvor mange timer af min dag, der går med de aktuelle opgaver og møder - hvis ellers jeg husker at skrive den forventede varighed på mine tjanser.

Dagene blokkes ud med både møder og opgaverDagene blokkes ud med både møder og opgaver

Det er sært nok de færreste task managers, der lader én skrive ‘duration’ på opgaverne, og endnu færre som bruger det aktivt i planlægningen - hvilket er meget mystisk for mig.

Desværre vokser træerne ikke ind i himlen. 366 er lidt plaget af bugs, som dog løbende bliver tacklet, lader det til - der er allerede kommet flere opdateringer siden jeg første gang tjekkede appen for 3-4 uger siden.

Man skal dog være opmærksom på, at der stadig er små irritationsmomenter - men jeg krydser fingre og håber at de bliver løst henad vejen.

Imens venter vi også på at nogen rent faktisk laver den perfekte løsning lige præcis til mig…

Up next Influenzadag Hygge-hallucination Hvis man ikke har lyst til at lege med svampe og andre mere eller mindre ulovlige substanser, så kan jeg “anbefale” kombinationen af forkølelse, en
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh