|||

Drafts - teksthub i hverdagen

Jeg har i mange år været glad bruger af Drafts-appen på iOS, som er en note-tjeneste på steroider.

Drafts er ikke superlækkert designet, men fungerer så overbevisende at jeg for en gangs skyld gør en undtagelse.

For det første er det enormt nemt at oprette og redigere noter, og man kan selvfølgelig tagge og opdele i workspaces, en slags mapper.

Men det som for alvor gør Drafts speciel, er de såkaldte actions - genveje, der gør det nemt at sende den note man har skrevet videre, fx til en kalenderapp, en todo-liste, en tekstfil i Dropbox eller hundredevis af andre muligheder.

Jeg har som sagt været glad bruger af Drafts længe, men har også flirtet med andre note-apps, som Bear, Agenda og NotePlan.

Men for nylig er den tilhørende app på macOS endelig blevet opdateret med actions, så nu har jeg kastet mig over Drafts med fornyet energi.

Up next Screaming tree Gode nyheder, gode schmyheder Det er frygteligt, men jeg er efterhånden næsten blevet immun over for gode nyheder. Prøver at give mig selv et spark bagi med denne liste…
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot