|||

Drafts - teksthub i hverdagen

Jeg har i mange år været glad bruger af Drafts-appen på iOS, som er en note-tjeneste på steroider.

Drafts er ikke superlækkert designet, men fungerer så overbevisende at jeg for en gangs skyld gør en undtagelse.

For det første er det enormt nemt at oprette og redigere noter, og man kan selvfølgelig tagge og opdele i workspaces, en slags mapper.

Men det som for alvor gør Drafts speciel, er de såkaldte actions - genveje, der gør det nemt at sende den note man har skrevet videre, fx til en kalenderapp, en todo-liste, en tekstfil i Dropbox eller hundredevis af andre muligheder.

Jeg har som sagt været glad bruger af Drafts længe, men har også flirtet med andre note-apps, som Bear, Agenda og NotePlan.

Men for nylig er den tilhørende app på macOS endelig blevet opdateret med actions, så nu har jeg kastet mig over Drafts med fornyet energi.

Up next Screaming tree Gode nyheder, gode schmyheder Det er frygteligt, men jeg er efterhånden næsten blevet immun over for gode nyheder. Prøver at give mig selv et spark bagi med denne liste…
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh