|||

Det måtte jo ske

Som jeg allerede havde frygtet, så førte denne omgang af hifi-fascination til et nyt køb.

Det sker heldigvis ikke hver gang jeg kigger på gear, men jeg har i et halvt år flere gange vendt tilbage til de her særlige højttalere, som fik crazy gode anmeldelser hele vejen rundt.

Da jeg endelig fik dem hørt forleden var jeg (heldigvis?) også vild med lyden!

Så da butikken var så irriterende at give mig et godt tilbud, bukkede jeg under efter tre dage og sagde ja tak.

Så nu går jeg og venter spændt som en lille dreng på juleaften på at kunne hente en masse kasser med hifi, så jeg kan bruge alt for meget tid på opsætning – og så en røvfuld timer på at lytte til al min yndlingsmusik igen.

Stay tuned.

Up next Vinterblad Vandretur for viderekommende Jeg ææælsker jo at gå tur, og praler gerne vidt og bredt om at jeg uden afbrydelse nu i over 5 år har gået minimum 10 kilometer om dagen – og i
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh