|||

Det måtte jo ske

Som jeg allerede havde frygtet, så førte denne omgang af hifi-fascination til et nyt køb.

Det sker heldigvis ikke hver gang jeg kigger på gear, men jeg har i et halvt år flere gange vendt tilbage til de her særlige højttalere, som fik crazy gode anmeldelser hele vejen rundt.

Da jeg endelig fik dem hørt forleden var jeg (heldigvis?) også vild med lyden!

Så da butikken var så irriterende at give mig et godt tilbud, bukkede jeg under efter tre dage og sagde ja tak.

Så nu går jeg og venter spændt som en lille dreng på juleaften på at kunne hente en masse kasser med hifi, så jeg kan bruge alt for meget tid på opsætning – og så en røvfuld timer på at lytte til al min yndlingsmusik igen.

Stay tuned.

Up next Vinterblad Vandretur for viderekommende Jeg ææælsker jo at gå tur, og praler gerne vidt og bredt om at jeg uden afbrydelse nu i over 5 år har gået minimum 10 kilometer om dagen – og i
Latest posts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline