|||

Det kan kun blive bedre…

Lidt forsinket her nyheden om, at folk - uanset køn, race, økonomisk status eller nationalitet - ret konsekvent er mest ulykkelige når de er 47.2 år gamle.

Det er ikke længe siden jeg rundede dén grøft, så jeg tænker det kun kan blive bedre herfra…?

Up next Kan endelig bruge min iPhone-makro igen Havnepanorama med anamorfisk iPhone-linse
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh