|||

Det handler ikke om teknologitosser, men om kapitalisme

…siger Douglas Rushkoff i dette udtræk fra en kommende bog.

“But technosolutionists aren’t helping…”, som han siger med et svært oversætteligt udtryk. Måske “teknoptimister”?

Up next Det handler ikke om teknologitosser, men om kapitalisme …siger Douglas Rushkoff i dette udtræk fra en kommende bog. “But technosolutionists aren’t helping…”, som han siger med et svært oversætteligt Nyt grej? Jeg indrømmer blankt, at jeg har en drenget fascination af dødningehoveder. Et af mine kæreste ejer som knægt var en Fantomet-inspireret ring, min
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh