|||

Det er svært at slappe af

Et af målene med min tilværelse som freelancer/selvstændig er at kunne skrue lidt ned for arbejdstiden - kan jeg få tingene til at hænge sammen med 3-4 dages arbejde om ugen, så bliver jeg glad.

Lige i disse uger har jeg dog lidt mere travlt, og alligevel så lykkedes det mig - med en ekstra indsats i weekenden - at give mig selv et par timer i dag, hvor jeg faktisk kunne slappe lidt af.

Men jeg har fundet ud af, at det ikke er helt lige til at give slip. Selv når jeg egentlig føler, at jeg har forberedt, produceret eller afleveret det jeg skal, så er det svært bare sådan at tage nogle timer fri midt på en ganske almindelig mandag.

I dag lykkedes det nogenlunde, selvom den dårlige samvittighed boblede i baggrunden, måske fordi jeg skulle i tog til Aarhus og kunne overtale mig selv til at læse lidt på vejen uden at det føltes som om jeg pjækkede (når jeg nu alligevel var væk fra hjemmekontoret).

Det er noget mærkeligt noget - men min klare ambition er altså, at blive bedre til at holde fri hist og her (og i hvert fald i weekenden!)

Up next Ugens Pensum #24 Om journaler, ytringsfrihed og flere stikke-af-drømme… For nylig lavede jeg en episode af min con amore-podcast work.flow, hvor jeg sammen med min Infostrøm på farten Mit iPad-setup i toget hjem fra Aarhus under Apple-event. Damn, jeg er så meget en junkie…
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot