|||

Det er svært at slappe af

Et af målene med min tilværelse som freelancer/selvstændig er at kunne skrue lidt ned for arbejdstiden - kan jeg få tingene til at hænge sammen med 3-4 dages arbejde om ugen, så bliver jeg glad.

Lige i disse uger har jeg dog lidt mere travlt, og alligevel så lykkedes det mig - med en ekstra indsats i weekenden - at give mig selv et par timer i dag, hvor jeg faktisk kunne slappe lidt af.

Men jeg har fundet ud af, at det ikke er helt lige til at give slip. Selv når jeg egentlig føler, at jeg har forberedt, produceret eller afleveret det jeg skal, så er det svært bare sådan at tage nogle timer fri midt på en ganske almindelig mandag.

I dag lykkedes det nogenlunde, selvom den dårlige samvittighed boblede i baggrunden, måske fordi jeg skulle i tog til Aarhus og kunne overtale mig selv til at læse lidt på vejen uden at det føltes som om jeg pjækkede (når jeg nu alligevel var væk fra hjemmekontoret).

Det er noget mærkeligt noget - men min klare ambition er altså, at blive bedre til at holde fri hist og her (og i hvert fald i weekenden!)

Up next Ugens Pensum #24 Om journaler, ytringsfrihed og flere stikke-af-drømme… For nylig lavede jeg en episode af min con amore-podcast work.flow, hvor jeg sammen med min Infostrøm på farten Mit iPad-setup i toget hjem fra Aarhus under Apple-event. Damn, jeg er så meget en junkie…
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh