|||

Den nye iPhone kommer til at hedde…

Der er vilde spekulationer i denne uge, som optakt til Apples iPhone-og-andre-ting-event 12. september.

En af de ophedede diskussioner går på, hvad den kommende topmodel - den nye udgave af iPhone X-husk-det-er-10-og-ikke-x - kommer til at hedde?

XS? X Max? 11?

Personligt sætter jeg mine penge på “iPhone Futura Super X Eco Plus-Plus Party”.

Up next Jeg er blevet gammel I sommer fyldte jeg 47 år (jeg fyldte sølv, hvis man fejrer #grundstofdag). I sig selv er det jo ikke vanvittigt, men så kom jeg lige til at TV er tungt Jeg har ladet mig lokke til at være case i en DR Kultur-serie om store forandringer i samfundet, og hvad de betyder sådan mere personligt. “Mit”
Latest posts Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak