|||

Den nye iPhone kommer til at hedde…

Der er vilde spekulationer i denne uge, som optakt til Apples iPhone-og-andre-ting-event 12. september.

En af de ophedede diskussioner går på, hvad den kommende topmodel - den nye udgave af iPhone X-husk-det-er-10-og-ikke-x - kommer til at hedde?

XS? X Max? 11?

Personligt sætter jeg mine penge på “iPhone Futura Super X Eco Plus-Plus Party”.

Up next Jeg er blevet gammel I sommer fyldte jeg 47 år (jeg fyldte sølv, hvis man fejrer #grundstofdag). I sig selv er det jo ikke vanvittigt, men så kom jeg lige til at TV er tungt Jeg har ladet mig lokke til at være case i en DR Kultur-serie om store forandringer i samfundet, og hvad de betyder sådan mere personligt. “Mit”
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh