|||
dagens arbejdsplads med speak af dokumentardagens arbejdsplads med speak af dokumentar
Up next Padde, åh, min padde Det var jo slet ikke meningen. Jeg var netop så stolt af at have hold muldvarpeskindet i lommen, da Apple præsenterede nye iPhones og nyt Watch for Ti-i-i-ime is on my side…håber jeg Jeg har tidligere dimset lidt omkring med tidstracker-apps som Tyme og Toggl og den slags, både for at skabe overblik, for at få en idé om hvorvidt
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning