|||
besøg på panum for at lave interviewbesøg på panum for at lave interview
Up next Det holdt ikke længe… Nå, min fine plan om at forsøge mig med kun at bruge Apples egne apps et stykke tid, klarede ikke mødet med virkeligheden særlig overbevisende. Y2K+20 Jeg går i disse dage og tænker på, at vi for 20 år siden var ved at gå til i apokalyptiske År 2000-scenarier, med den (mytiske?) Y2K-bug som det
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh