|||

Forleden blev jeg interviewet om ‘productivity’ til en artikel i Børsen, i anledning af den nye Samsung foldable smartphone, Fold3.

Det var min gamle kollega Ernst Poulsen der ringede og basalt set gav mig lov til at tale om timeblocking og GTD i tre kvarter – og det siger man jo ikke nej til.

Nu var det ikke fordi jeg tror jeg sagde noget vildt klogt, men jeg er nu alligevel glad for at kunne sprede ordet om at gøre mere brug af kalenderen i planlægningen af arbejdet.

Det største problem var egentlig, at jeg bagefter følte mig kaldet til at rode med mit ‘system’ – midt i noget, der nok ender med at blive årets travleste tre uger, og i en situation hvor jeg allerede føler mig snublende nær på et kvart sammenbrud.

Så nej, Anders, det er ikke det rigtige tidspunkt endnu en gang at begynde at lege med Things, og flytte rundt på opgaver fra Craft til kalenderen til Things og tilbage igen…

Up next Makroblomster Call me back
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh