|||

Bananmærker – blast from the past

Jeg ved ikke om jeg længere kan kalde det en hobby, for det er mange år siden jeg har gjort noget aktivt for at holde den vedlige.

Ikke desto mindre har jeg stadig et ringbind i skabet med i størrelsesordenen 100 forskellige bananmærker 🍌

Samlingen blev grundlagt en kedelig eftermiddag til en fysiktime på Vestfyns Gymnasium, hvor jeg satte Chiquita-mærket fra en netop fortæret banan på coveret af min HP 15C lommeregner.

Siden samlede jeg i flere år alle de nye mærker jeg faldt over, og fik også en del fra venner og familie, der – let hovedrystende – hjalp mig med min hobby.

De sidste mange år har jeg dog som sagt ikke rigtig gjort noget ved tingene, selvom det godt kan krible lidt i fingrene når jeg går igennem frugt- og grøntafdelingen i supermarkedet (især på rejser i udlandet, hvor de har andre mærker end herhjemme).

Og så fik jeg lige et lille blast from the past forleden, som gav mig lyst til at genoplive hobbyen, og udover selve mærkerne også begynde at kigge efter fejltryk på dollarsedler

Det kan åbenbart være penge værd 💰

Up next Afgrunden - en øvelse i at tænke det helt store perspektiv De sidste par uger har jeg – sideløbende med andre bøger – høvlet mig igennem Toby Ords The Precipice: Existential Risk and the Future of Humanity. Højttalerne i min nye Apple skærm er overraskende gode Jeg er til min egen store overraskelse begyndt at lytte musik direkte fra mit Apple Studio Display – i hvert fald når der ikke er andre på mit lille
Latest posts Vandretur på den afslappede facon De sidste eventyr i Alperne Flere Alpe-eventyr På eventyr i Alperne I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration