|||

Bananmærker – blast from the past

Jeg ved ikke om jeg længere kan kalde det en hobby, for det er mange år siden jeg har gjort noget aktivt for at holde den vedlige.

Ikke desto mindre har jeg stadig et ringbind i skabet med i størrelsesordenen 100 forskellige bananmærker 🍌

Samlingen blev grundlagt en kedelig eftermiddag til en fysiktime på Vestfyns Gymnasium, hvor jeg satte Chiquita-mærket fra en netop fortæret banan på coveret af min HP 15C lommeregner.

Siden samlede jeg i flere år alle de nye mærker jeg faldt over, og fik også en del fra venner og familie, der – let hovedrystende – hjalp mig med min hobby.

De sidste mange år har jeg dog som sagt ikke rigtig gjort noget ved tingene, selvom det godt kan krible lidt i fingrene når jeg går igennem frugt- og grøntafdelingen i supermarkedet (især på rejser i udlandet, hvor de har andre mærker end herhjemme).

Og så fik jeg lige et lille blast from the past forleden, som gav mig lyst til at genoplive hobbyen, og udover selve mærkerne også begynde at kigge efter fejltryk på dollarsedler

Det kan åbenbart være penge værd 💰

Up next Afgrunden - en øvelse i at tænke det helt store perspektiv De sidste par uger har jeg – sideløbende med andre bøger – høvlet mig igennem Toby Ords The Precipice: Existential Risk and the Future of Humanity. Højttalerne i min nye Apple skærm er overraskende gode Jeg er til min egen store overraskelse begyndt at lytte musik direkte fra mit Apple Studio Display – i hvert fald når der ikke er andre på mit lille
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh