|||

Apps der hænger sammen

Forleden skrev jeg om mine nye “eksperimenter” med kalender og Todoist, som faktisk fungerer ret godt (men ikke perfekt), når det handler om at vise opgaver fra Todoist som events i fx Fantastical.

I dag har jeg så taget næste skridt, med et Todoist-plugin i Obsidian.

Det betyder at jeg fx kan få vist mine opgaver for i dag i den aktuelle Daily Note, eller opgaver til et bestemt projekt i en note fra projektet i Obisidan.

Jeg kan også lave nye tasks i Todoist direkte fra Obsidian, og vælge at have et link tilbage til Obsidian-noten, hvis jeg vil det.

It’s all coming together, now 😉

Up next Ny generation af læs-senere-apps En af de fast tilbagevendende udfordringer handler om read-later apps, og især om hvordan man skaber et godt flow både ind og ud af sådan en Nosta-triphop Når jeg lytter musik er jeg gammeldags nok til for det meste at lytte til albums, snarere end playlists (selvom jeg har nogle stykker, fx med gode
Latest posts De sidste eventyr i Alperne Flere Alpe-eventyr På eventyr i Alperne I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen