|||

Appen der leder efter en udfordring

På samme tid som jeg har svært ved at finde de helt rigtige apps til opgaver, aftaler og noter, så er der også apps der ser ultracool ud, men som jeg bare ikke rigtig ved hvad jeg skal bruge til…

Sådan har jeg haft det med Airtable et par år efterhånden.

Jeg har forsøgt at lave en base til at holde styr på gæsterne i podcasten work.flow (p.t. på standby), men følte nok at jeg brugte lidt mere tid på at rode rundt i tabellerne i Airtable end strengt nødvendigt.

Ikke desto mindre synes jeg altså appen er fuld af gode ideer og smart design, så…på et eller andet tidspunkt finder jeg nok på noget (og så skal I nok høre om det her).

Up next Endnu en rundtur Der er flere kategorier af apps, hvor jeg jævnligt søger nye græsgange i jagten på forbedring - eller vender tilbage til gamle kendinge i håbet om Meta med ekstra sovs I dag var jeg gæst i radioprogrammet Kortsluttet på P1, hvor jeg sammen med MIkkel og Esben talte om smarte apps, markdown, hyggeautomation og andre
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh