|||

Alle disse muligheder…

I den fortsatte saga om time blocking og kalender+todo-apps er jeg foreløbig landet (tilbage) på Fantastical med Apple Reminders som supplement.

Jeg opdagede at Fantastical faktisk håndterer Reminders bedre end jeg troede, og selvom det ikke er helt så integreret som ønsket (og visningen på iOS ikke er optimal), så er det bedre end Calendard 366 og Firstseed Calendars, synes jeg.

Men når man først går igang med den slags, så er det svært at stoppe.

Kalender-noter med turbo

For så kom jeg jo i tanke om appen Agenda, der er en slags tidsfokuseret note-app, som på nogle planer minder om apps som Bear eller Apple Notes, men på andre måder mere er en kalender-app på steroider.

Jeg har aldrig rigtig kunnet greje Agenda (og har i øvrigt været rigtig glad for Bear), så det er ikke kommet videre end lige at tjekke den ud. Men nu hvor min hverdag og min projekthåndtering i dén grad er knyttet til kalenderplanlægning, så begynder Agenda pludselig at give mening.

Jeg mangler dog en bedre integration til Apple Reminders, men de har lovet at det er på vej, og er jeg alvorligt bange for at mit lange forhold til Bear er truet… Nå, vi får se.

Noter med dato

Et helt tredje alternativ er Noteplan - en markdown-baseret app, som også har ret tæt sammenknytning af noter og kalender, men som også savner bedre kontakt især til Reminders.

Noteplan har så nogle andre fordele - fx gemmes alle noter som txt-filer i iCloud så man i princippet nemt kunne flytte dem, eller i hvert fald redigere dem i en anden app - men foreløbig afventer jeg lige og ser.

Der er nemlig også rygter om, at Brett Terpstra (berømt blandt meget andet for nvALT-note-appen) nu endelig snart har noget nyt på vej i samme genre(!)

Decisions, decisions…

Up next CO2-hverdag Klimakatastrofen lurer, og jeg har generelt meget svært ved at tro på, at vi kan løse problemerne. Som kollektiv er vi for kortsigtede, for KasteBot Altid hyggeligt at se danske robotter blive brugt til lidt sjov - og potentiel anvendelig - forskning 😀🤖 Google Teaches Robot to Toss Bananas
Latest posts Vandretur på den afslappede facon De sidste eventyr i Alperne Flere Alpe-eventyr På eventyr i Alperne I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration