|||

Som læseren vil vide, er jeg gået rimelig meget all-in på time blocking, og planlægger mine dage ved at afsætte tid i kalenderen til at arbejde på forskellige opgaver (udover møder og den slags, der i forvejen bor i kalenderen).

Det fungerer rigtig godt for mig, men lige i dag kom jeg til at se på fredag i denne uge, der er en helligdag.

Og der står IKKE EN ENESTE TING i kalenderen!

Hvad i alverden skal jeg så lave? (*)

Det er sgu lige før man får horror vacui af al den ledige tid…

(*) Jeg skal nok finde på noget - og mon ikke det bliver noget med at ligge på sofaen og læse det meste af tiden? 😀👍📖

Up next Podcast-tip til folket Jeg har et stykke tid gået og boblet lidt over at skrive en ugentlig anbefaling fra podcast-land - og nu skal det være! #podcasttip Anbefalingen kan Dyreliv i storbyen
Latest posts Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning Med hiv og sving over den digitale kløft