|||

Accumulated Discomfort Threshold

I dag blev jeg på en konference introduceret til begrebet Accumulated Discomfort Threshold.

Det handler egentlig om styring af temperatur i ‘smarte’ bygninger, men det klikkede straks i en helt anden sammenhæng inde i hovedet på mig.

Så næste gang jeg er til et arrangement (hvem sagde familiefødselsdag?) hvor jeg bare ikke gider længere, så siger jeg at mit Accumulated Discomfort-niveau er nået, og at jeg bliver nødt til at gå.

Up next Kan man være uafhængig journalist og “indholds-skaber”? Det var emnet i ugens Kortsluttet på P1, hvor jeg havde fornøjelsen af at være med - igen. Og det skal da lige nævnes her på bloggen, der afgjort er Fancy lille lommekniv
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning