|||

Accumulated Discomfort Threshold

I dag blev jeg på en konference introduceret til begrebet Accumulated Discomfort Threshold.

Det handler egentlig om styring af temperatur i ‘smarte’ bygninger, men det klikkede straks i en helt anden sammenhæng inde i hovedet på mig.

Så næste gang jeg er til et arrangement (hvem sagde familiefødselsdag?) hvor jeg bare ikke gider længere, så siger jeg at mit Accumulated Discomfort-niveau er nået, og at jeg bliver nødt til at gå.

Up next Kan man være uafhængig journalist og “indholds-skaber”? Det var emnet i ugens Kortsluttet på P1, hvor jeg havde fornøjelsen af at være med - igen. Og det skal da lige nævnes her på bloggen, der afgjort er Fancy lille lommekniv
Latest posts Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak