|||

25-års jubilæum på Harddisken

Det er næsten ikke til at forstå, men her den 18. september er det præcis 25 år siden jeg lavede mit allerførste indslag til Harddisken på P1.

Ak, som tiden dog går.

Jeg havde lidt svært ved at finde den præcise dato, for det er fra før digitaliseringen for alvor slog igennem.

Men ifølge min egen hedengangne blog på monobit.dk, så lavede jeg mit altså min første historie til Harddisken den 18. september 1997 – for 25 år siden!

Indslaget handlede i øvrigt om Jyllands-Postens såkaldte Mediarium, en slags kulisseby med interaktive standere, der kunne forklare skoleelever om hvordan journalistik fungerer.

Nu er der jo ikke længere noget radioprogram der hedder Harddisken, men derfor synes jeg nu alligevel godt, at jeg kan tillade mig at fejre jubilæet 😄

Up next iFOMOS 16 Jeg er selverkendt FOMOholiker når det gælder opdateringer af apps og styresystemer. Ofte mod bedre vidende kaster jeg mig som regel hæmningsløst Dør
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh