|||

25-års jubilæum på Harddisken

Det er næsten ikke til at forstå, men her den 18. september er det præcis 25 år siden jeg lavede mit allerførste indslag til Harddisken på P1.

Ak, som tiden dog går.

Jeg havde lidt svært ved at finde den præcise dato, for det er fra før digitaliseringen for alvor slog igennem.

Men ifølge min egen hedengangne blog på monobit.dk, så lavede jeg mit altså min første historie til Harddisken den 18. september 1997 – for 25 år siden!

Indslaget handlede i øvrigt om Jyllands-Postens såkaldte Mediarium, en slags kulisseby med interaktive standere, der kunne forklare skoleelever om hvordan journalistik fungerer.

Nu er der jo ikke længere noget radioprogram der hedder Harddisken, men derfor synes jeg nu alligevel godt, at jeg kan tillade mig at fejre jubilæet 😄

Up next iFOMOS 16 Jeg er selverkendt FOMOholiker når det gælder opdateringer af apps og styresystemer. Ofte mod bedre vidende kaster jeg mig som regel hæmningsløst Dør
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot