|||

2020-kvabbabelser

Nej, det er helt undtagelsesvis ikke generel weltschmerz og klima-angst, der plager mig (mest) i disse dage - men den tilbagevendende frygt for ikke at have nok at lave det kommende år.

Det er på mange måder fint og fleksibelt at være selvstændig (jeg går snart ind i mit fjerde år), men det er også angstprovokerende og usikkert.

Og i åbenhedens hellige navn, så mistede jeg i løbet af 2019 en god, fast tjans, og oplevede samtidig at folk nærmest med ét slag henover sommeren holdt op med at henvende sig om moderatoropgaver og foredrag, som ellers har været en fin sidegesjæft.

Så dét går jeg lidt og bobler over for tiden.

(Og ja, jeg er pinligt klar over hvor priviligeret jeg har været de forgangne år, med rigelige opgaver og sjove samarbejder - men altså: det er sådan jeg har det lige nu…)

Up next Opfølgning på nysgerrighedens år Vi nærmer os nytår og det er på tide at gøre status for årets leveregel. Sidste år ved nytårstid udråbte jeg 2019 til “Nysgerrighedens År” - og Jeg vil være som William Gibson når jeg bliver voksen Jeg har med stor glæde læst dette fine portræt af en af mine litterære helte, hr. Gibson: How William Gibson Keeps His Science Fiction Real Og jeg
Latest posts TickTick – kalenderkasser til folket Næsten automatisk oversættelse Cubox – den glemte udfordrer Morgentur ved Damhussøen Fotos på bloggen Søndag i Hareskov Itsy bitsy spider Hundredetusinder af ord Update på batterier – ny test Skal man behandle sine batterier med respekt? KalenderTetris – I’m doing it wrong Solopgang på Strandvejen Craft objects - farvel til Notion? Hovsa, det var ikke med vilje Opdateringer over det hele Gåturton 2024 - Hillerød til Kgs. Lyngby En overflod af læs-senere-apps Ikke et job for mig Ønsker til Todoist Heldigt uheldigt foto Bjørnen vender tilbage Hvem tager billedet? Hurra for Houdah Slow water GuestCast – adgang til det udvidede Anders Podcast Universe iPhone Photography Awards 2024 Podcastapps – er det tid at prøve noget nyt Interessant kombination Fragmenteringen rammer også mine læs-senere apps Tilbage til Drafts Elæser-opfølgning