|||

2020-kvabbabelser

Nej, det er helt undtagelsesvis ikke generel weltschmerz og klima-angst, der plager mig (mest) i disse dage - men den tilbagevendende frygt for ikke at have nok at lave det kommende år.

Det er på mange måder fint og fleksibelt at være selvstændig (jeg går snart ind i mit fjerde år), men det er også angstprovokerende og usikkert.

Og i åbenhedens hellige navn, så mistede jeg i løbet af 2019 en god, fast tjans, og oplevede samtidig at folk nærmest med ét slag henover sommeren holdt op med at henvende sig om moderatoropgaver og foredrag, som ellers har været en fin sidegesjæft.

Så dét går jeg lidt og bobler over for tiden.

(Og ja, jeg er pinligt klar over hvor priviligeret jeg har været de forgangne år, med rigelige opgaver og sjove samarbejder - men altså: det er sådan jeg har det lige nu…)

Up next Opfølgning på nysgerrighedens år Vi nærmer os nytår og det er på tide at gøre status for årets leveregel. Sidste år ved nytårstid udråbte jeg 2019 til “Nysgerrighedens År” - og Jeg vil være som William Gibson når jeg bliver voksen Jeg har med stor glæde læst dette fine portræt af en af mine litterære helte, hr. Gibson: How William Gibson Keeps His Science Fiction Real Og jeg
Latest posts Vandretur på den afslappede facon De sidste eventyr i Alperne Flere Alpe-eventyr På eventyr i Alperne I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration