|||

2020-kvabbabelser

Nej, det er helt undtagelsesvis ikke generel weltschmerz og klima-angst, der plager mig (mest) i disse dage - men den tilbagevendende frygt for ikke at have nok at lave det kommende år.

Det er på mange måder fint og fleksibelt at være selvstændig (jeg går snart ind i mit fjerde år), men det er også angstprovokerende og usikkert.

Og i åbenhedens hellige navn, så mistede jeg i løbet af 2019 en god, fast tjans, og oplevede samtidig at folk nærmest med ét slag henover sommeren holdt op med at henvende sig om moderatoropgaver og foredrag, som ellers har været en fin sidegesjæft.

Så dét går jeg lidt og bobler over for tiden.

(Og ja, jeg er pinligt klar over hvor priviligeret jeg har været de forgangne år, med rigelige opgaver og sjove samarbejder - men altså: det er sådan jeg har det lige nu…)

Up next Opfølgning på nysgerrighedens år Vi nærmer os nytår og det er på tide at gøre status for årets leveregel. Sidste år ved nytårstid udråbte jeg 2019 til “Nysgerrighedens År” - og Jeg vil være som William Gibson når jeg bliver voksen Jeg har med stor glæde læst dette fine portræt af en af mine litterære helte, hr. Gibson: How William Gibson Keeps His Science Fiction Real Og jeg
Latest posts Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist Tot – uden knold Musik i listeform Close but no Korte noter – nu i Obsidian Man trækker i en løs tråd… Korte noter Hvilested med hvileplads Tekstet for poesihæmmede Blad i forårssol Anti-mål Grundstofdag har fået sin egen side Nostatrip med troubaduren Har jeg nævnt at jeg godt kan lide tåge