|||

Upgrade-afhængig

Jeg synes normalt ikke jeg lider voldsomt af FOMO (selvom jeg kan blive ramt af heftig utålmodighed, når jeg venter på noget nyt grej jeg har bestilt - se nylige eventyr med iPhone og Apple Watch).

Men når det gælder software-opdateringer, så er jeg tilsyneladende komplet ude af stand til at vente - jeg MÅ have de nyeste versioner af apps og styresystemer, og helst også i beta-udgaver, hvis jeg kan.

Nej, det er ikke fornuftigt, og nogle gange gør det ondt med bugs, hardware der ikke virker eller bare højt batteriforbrug og den slags.

Ikke desto mindre - i skrivende stund er jeg ved at hente macOS Catalina, og krydser fingre for at det er nogenlunde stabilt.

Udover de nye Reminders (som skal synce med iOS og iPadOS) mangler jeg egentlig ikke nogen af de nye features, men…jeg MÅ installere!

PS. Jeg betragter det som en personlig succes, at jeg faktisk ikke har været med på Apples eget beta-program for iOS i år…

Up next Tusinddages gåtursjubilæum Non-Iron Man Hvad er det modsatte af JernManden? I dag har jeg med beklagelse måtte indstille min bloddonor-tjans, fordi jeg åbenbart har for lavt jernindhold i
Latest posts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline