|||

Tilbage på jobbet

Og så er sommerferien overstået for i år…

Det har heldigvis været en nogenlunde nådig første dag – måske også fordi jeg faktisk snød lidt og arbejdede hele onsdag sidste uge.

Jeg snuppede dog knap 4 timer med den sidste redigering af en opgave, der har været til feedback hos kunden henover sommeren, og således kunne jeg faktisk begynde sæsonen med at afslutte et job.

Aaaeh.

Ellers brugte jeg det meste af tiden på at forsøge at skabe overblik.

Som altid har jeg en god håndfuld bolde i luften, både faste opgaver, nogle næsten-aftaler som skal i kalenderen for en sikkerheds skyld, og så nogle ret løse muligheder, som sagtens kan vise sig at blive til ingenting.

For at danne mig et indtryk af ugerne og det forventede pres, lavede jeg igen et regneark med antal timer på de forskellige opgaver plottet ind som farvede blokke, en uge pr kolonne.

TetrisplanTetrisplan

Det er ikke fancy, men giver et ret fint quick’n’dirty-billede af hvor jeg eventuelt kan komme lidt i klemme.

Således kan jeg konstatere, at jeg måske har en rimelig blød start i denne uge, men så til gengæld kan se frem til en september og oktober i højt tempo.

Ah well. Det er jo afgjort bedre end ikke at have noget at lave…

Og jeg kan også se, at der – måske – er plads til at starte et eller andet nyt op i løbet af efteråret.

Går straks i tænkeboks 🤔

Up next Rundt om Furesøen Keep It er endelig blevet en keeper Man skal aldrig gå tilbage til en fuser. Det er ikke desto mindre hvad jeg netop har gjort med Keep It. Denne gang er det dobbelt pinligt fordi det
Latest posts Vandretur på den afslappede facon De sidste eventyr i Alperne Flere Alpe-eventyr På eventyr i Alperne I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration