|||

Stjålne sko

I dag oplevede jeg så at få stjålet et par sko nede i Fitness World.

That’s a first!

Jeg kunne selvfølgelig bare have låst dem inde i skabet, og det gør jeg også tit, men når de er regnvåde og beskidte sætter jeg dem ofte bare på gulvet foran skabet, så jeg ikke sviner alting til.

Jeg har én gang oplevet, at en emsig rengøring smed mine sko ud i Glemte Sager-kassen, men idag var de altså bare HELT væk.

Jeg løb rundt som en tosse og kiggede allevegne tre gange, men uden held. Væk var de.

Heldigvis havde jeg mine træningssko, så jeg ikke skulle gå hjem på bare fødder, men det var dælme køligt…

Det er mig dog stadig komplet uforståeligt, at nogen kan finde på at stjæle et par sko fra omklædningsrummet.

Et par sko?! Som jeg har gået til og svedt i og alting?

Sært. Og jo også pisseirriterende, fordi de var relativt dyre, vandtætte vandresko, som jeg købte på tilbud – og hvem ved om jeg lige kan finde nogen andre der passer til en okay pris?

Dammit.

Up next Skifteomkostninger Som faste læsere af bloggen vil vide, så har jeg mildest talt svært ved at holde mig til én app og ét workflow. Det skyldes dels, at jeg aldrig Med rigtig makrolinse på iPhone
Latest posts Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist