|||

Småting i hverdagen

Er det ikke fantastisk, når små - men irriterende - hverdagsproblemer ender med at blive løst?

Nede i mit delestudie har jeg haft udfordringer med at bruge mine egne Shure SM7B-mikrofoner på de monterede mikrofonstativer. Der sidder et stik på mikrofonen som gør, at man ikke kan skrue mikrofonen ordentligt på plads.

Men så faldt jeg forleden over et lille metalrør fra Shure, som lige præcis er beregnet på at skrue fast på mikrofonen, så stikket kommer længere væk fra stativet.

I går kom de så fra Amazon, og minsandten om ikke de virker præcis som de skal!

Metalrørs-magiMetalrørs-magi

Jo, de kostede $8 stykket - plus forsendelse - men hey, de sparer mig for en masse tid med at rode rundt med stativer, og det er meget federe at speake når mikrofonen hænger i “arkitektlampe-arm” end når den sidder i et gulvstativ.

Up next Gensyn! Save the clock tower! Mere shopping Jeg har ellers været rigtig glad for mine hundedyre trådløse BeatsX-hovedtelefoner, men nu er de netop afleveret til reparation/ombytning for ANDEN
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot