|||

Småting i hverdagen

Er det ikke fantastisk, når små - men irriterende - hverdagsproblemer ender med at blive løst?

Nede i mit delestudie har jeg haft udfordringer med at bruge mine egne Shure SM7B-mikrofoner på de monterede mikrofonstativer. Der sidder et stik på mikrofonen som gør, at man ikke kan skrue mikrofonen ordentligt på plads.

Men så faldt jeg forleden over et lille metalrør fra Shure, som lige præcis er beregnet på at skrue fast på mikrofonen, så stikket kommer længere væk fra stativet.

I går kom de så fra Amazon, og minsandten om ikke de virker præcis som de skal!

Metalrørs-magiMetalrørs-magi

Jo, de kostede $8 stykket - plus forsendelse - men hey, de sparer mig for en masse tid med at rode rundt med stativer, og det er meget federe at speake når mikrofonen hænger i “arkitektlampe-arm” end når den sidder i et gulvstativ.

Up next Gensyn! Save the clock tower! Mere shopping Jeg har ellers været rigtig glad for mine hundedyre trådløse BeatsX-hovedtelefoner, men nu er de netop afleveret til reparation/ombytning for ANDEN
Latest posts Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning Med hiv og sving over den digitale kløft