|||

Selvmord eller råb om hjælp?

Jeg har faktisk tænkt en del over den desperate klimaaktivist Wynn Bruce, der for nogle uger siden valgte at sætte ild til sig selv som en protest mod politikernes manglende indsats i klimapokalypsen.

Det er naturligvis meget ekstremt, og for mange er der jo især når det gælder den slags selvmords-aktioner en bekymring for at andre skal følge trop.

Og jeg kan da heller ikke nægte, at jeg indimellem har tænkt på om det ville gøre en forskel at ofre sig på samme måde på Christansborg Slotsplads…?

Jeg skal nok lade være – men nogle gange kan jeg altså mærke den samme desperation lure…

Up next Keep It lokkede igen Der findes apps og programmer, som jeg løbende vender tilbage til, fordi de på papiret ser helt fantastiske ud – men som alligevel ender med at Rimeligt hardcore navn til en læge
Latest posts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline