|||

Så er jeg heller ikke mere original

Jeg har efterhånden skrevet denne blok så længe, at jeg åbenbart har fundet grænserne for min originalitet.

I hvert fald sker det indimellem (og måske oftere og oftere), at jeg sætter mig for at skrive en lille observation, men så opdager at jeg har skrevet præcis den samme blogpost for flere år siden.

Exhibit A:

Her er hvad jeg ville skrive for 5 minutter siden:

Jeg er virkelig blevet slem til at distrahere mig selv med at bruge Cmd+Tab til at zappe rundt mellem åbne apps på Mac’en, og gør det næsten kompulsivt hver eneste gang der er den mindste pause i mit skriveri eller redigering eller hvad jeg nu egentlig laver.

Og her er hvad jeg skrev den 8. december 2020 (i øvrigt under den langt bedre overskrift “Cmd+Overspring”):

Jeg overvejer om mit næste lifehack skal være at disable muligheden for at bladre mellem mine åbne apps med Cmd+Tab.

Det er simpelthen blevet en ekstremt dårlig vane, at hver gang jeg lige har et par sekunders “ledighed”, så overspringshandler jeg refleksivt ved at tabbe mellem de åbne apps - og så er man jo lynhurtigt afsporet fra det man var igang med.

Og selv dét var næppe særlig originalt.

Jeg er, med Trent Reznors ord, bare “a copy of a copy of a copy…”

(Og jeg tør slet ikke lave en søgning for at finde ud af om også denne post i virkeligheden bare er en gentagelse…)

Up next Dato-kaos På en eller anden facon er det lykkedes mig at fucke datoerne op i de seneste måneders blogposts. Jeg arbejder på sagen. Stay tuned. UPDATE: Jeg Frederiksberg-aton Jeg læste for nylig en bog om de mange, mange gode ting ved at gå – både fysisk og mentalt – og om de mange afledte effekter det kunne have på
Latest posts Vandretur på den afslappede facon De sidste eventyr i Alperne Flere Alpe-eventyr På eventyr i Alperne I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration