|||

Onkel Anders læser højt

Jeg undskylder igen navlepilleriet, men jeg var bare virkelig glad for at være med i det såkaldte Reading Karaoke på årets TechFestival i Kødbyen.

Onkel Anders læser højtOnkel Anders læser højt

Jeg havde valgt at læse op af første kapitel af William Gibsons Neuromancer, en af mine absolutte favoritromaner (scifi eller ej), og med en af mine yndlingsåbningslinjer:

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.

Det var en rigtig fin oplevelse, og så var jeg lidt ekstra glad over at en af festivalens stemningsvideoer lige havde nået at fange oplæsningen.

Jeg synes i al ubeskedenhed at det klæder mig at sidde i hat og skæg på en scene og læse højt for folk…

The sky above the port…The sky above the port…

Up next TV er tungt Jeg har ladet mig lokke til at være case i en DR Kultur-serie om store forandringer i samfundet, og hvad de betyder sådan mere personligt. “Mit” magic mac storage
Latest posts Vandretur på den afslappede facon De sidste eventyr i Alperne Flere Alpe-eventyr På eventyr i Alperne I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration