|||

Mig og så Shubberne

Det er ikke fordi jeg er vildt stolt af at have lyttet Shu-bi-dua hele formiddagen.

Men der kom lige et opsamlings-album, og jeg lyttede virkelig meget til Shubberne i slut-70’erne, og det er blevet en fast-kodet del af min hjerne nu.

Så jeg hygger mig sgu! Og synger også lidt med indimellem – i hvert fald inde i hovedet.

Jeg tror faktisk jeg kan stort set alle tekster op til og med Shu-bi-dua 7 (hvor de afgjort var ved at miste grebet, men der er et par fine sange).

Ah, well. Nostatrips er også en slags rejser.

Up next Skal-skal ægge? Hjælp til posekøb
Latest posts OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist Tot – uden knold Musik i listeform Close but no Korte noter – nu i Obsidian Man trækker i en løs tråd… Korte noter Hvilested med hvileplads Tekstet for poesihæmmede Blad i forårssol Anti-mål Grundstofdag har fået sin egen side