|||

Intro-vært

I dag har jeg for tredje gang på en uges tid været vært på en lille scene på en teknologi-messe (sammen med to andre), og har haft et par håndfulde gæster på besøge foran mikrofonerne.

Det har fået mig til igen at tænke lidt over, hvordan man bliver opfattet af folk - som udadvendt og ekstrovert, eller som indadvendt og introvert?

Og det lidt specielle ved mig, tror jeg, som mange har lidt svært ved at forstå, er at jeg egentlig er temmelig (for ikke at sige meget) introvert, men samtidig har det fint med at stå på en scene og “optræde.”

Det har nok noget at gøre med, at der er faste rammer og en slags ‘kontrakt’, og det ikke bare er fri leg og socialt samvær (som jeg ikke synes er så sjovt).

Det passer nok også ganske godt med, at jeg har været radiovært, hvor jeg jo på den ene side taler til mange (nogle gange rigtig mange) mennesker, men på den anden side er alene eller næsten alene i studiet, og ikke behøver være selskabelig.

Up next Shrooms Mini-kontor
Latest posts Vandretur på den afslappede facon De sidste eventyr i Alperne Flere Alpe-eventyr På eventyr i Alperne I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration