|||

GPTotal løgn

Jeg blev lige i dag gjort opmærksom på, at jeg for anden gang har æren af at blive nævnt i en af Aarhus Universitets fremragende små Tænkepause-bøger.

Denne gang var det Mads Rosendahl Thomsens fine lille værk om ‘tekst’.

Børnebogsforfatter?Børnebogsforfatter?

Tidligere havde jeg fornøjelsen af at dukke op i bogen om Overvågning, hvor Anders Albrechtslund nævnte mig som selvmåler.

Så føler man alligevel at man er bare lidt berømt 😉

Up next Et nyt kapitel i highlight-sagaen Højttalerstanderfyld
Latest posts OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist Tot – uden knold Musik i listeform Close but no Korte noter – nu i Obsidian Man trækker i en løs tråd… Korte noter Hvilested med hvileplads Tekstet for poesihæmmede Blad i forårssol Anti-mål Grundstofdag har fået sin egen side