|||

Gamle serier på DR

Når man skærer ned på antallet af streamingtjenester giver det også anledning til at grave i public service-arkiverne, og vi har opdaget serier som vi aldrig skænkede en tanke (eller overhovedet anede eksisterede) da de blev sendt på DR oprindelig.

Sidste år pløjede vi os igennem Borgen, og i år er turen kommet til Arvingerne, som vi foreløbig er 7 afsnit inde i (og der er to sæsoner mere).

Det er absolut ikke fordi det er stor kunst eller har en særlig cinematografisk kvalitet – men det er overraskende underholdende.

Første sæsonFørste sæson

Og så har serien i øvrigt noget mindre af den der udbredte danske skuespilsyge, hvor alle taler som om de står på de skrå brædder og læser op af manuskriptet for første gang. De fleste formår faktisk her at få dialogen til at flyde ret naturligt.

Jeg ved ikke om vi kommer igennem alle tre sæsoner, men lige nu har jeg i hvert fald nået det stadie, hvor jeg begynder at tale om karaktererne henover middagsbordet som om de var ægte personer, og jævnligt tænker over de mange drejninger i handlingen.

Måske er jeg bare blevet gammel nok til at være i målgruppen 😉

Up next Keep your hands off the Stash Ligesom jeg altid allerede er på udkig efter spændende nye planlægnings-apps, så er jeg også altid parat til at blive fristet af nye note-tjenester. There is no I in team Det er jo normalt en talemåde man bruger (på engelsk), når folk med lidt for store egoer glemmer at samarbejde. Men aktuelt synes jeg den er mere
Latest posts Vandretur på den afslappede facon De sidste eventyr i Alperne Flere Alpe-eventyr På eventyr i Alperne I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration