|||

Det holdt ikke længe…

Nå, min fine plan om at forsøge mig med kun at bruge Apples egne apps et stykke tid, klarede ikke mødet med virkeligheden særlig overbevisende.

Droppede Notes i forgårs, og i dag tror jeg både Calendars og Reminders har fået alvorlige skud for boven:

Basale funktioner virker dårligt, og de er ganske enkelt ikke nuancerede nok til mine behov (som jeg indrømmer nok er lidt…specielle).

Kommer nok til at eksperimentere videre de næste uger - lige nu er både Fantastical og Things(!) tilbage på prøve-listen, og så leger jeg lidt med en helt ny kalender-todo-app, der hedder Butleroy, der virker interessant.

Up next Originale apps Jeg har sådan lidt tilfældigt besluttet at eksperimentere en uges tid med udelukkende at bruge Apples egne apps, dér hvor jeg kan. I praksis betyder Besøg på Panum for at lave interview
Latest posts De sidste eventyr i Alperne Flere Alpe-eventyr På eventyr i Alperne I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen