|||

Det holdt ikke længe…

Nå, min fine plan om at forsøge mig med kun at bruge Apples egne apps et stykke tid, klarede ikke mødet med virkeligheden særlig overbevisende.

Droppede Notes i forgårs, og i dag tror jeg både Calendars og Reminders har fået alvorlige skud for boven:

Basale funktioner virker dårligt, og de er ganske enkelt ikke nuancerede nok til mine behov (som jeg indrømmer nok er lidt…specielle).

Kommer nok til at eksperimentere videre de næste uger - lige nu er både Fantastical og Things(!) tilbage på prøve-listen, og så leger jeg lidt med en helt ny kalender-todo-app, der hedder Butleroy, der virker interessant.

Up next Originale apps Jeg har sådan lidt tilfældigt besluttet at eksperimentere en uges tid med udelukkende at bruge Apples egne apps, dér hvor jeg kan. I praksis betyder Besøg på Panum for at lave interview
Latest posts QikReview – Dune 2 QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde