|||

Web-apps på Mac

Nogle gange er det de små ting i hverdagen.

Jeg ved ikke hvorfor jeg ikke har hørt om Fluid før, men umiddelbart er det altså ganske smart.

Ideen er enkel. Fluid tager en webtjeneste, som fx Twitter eller Instapaper, og flytter den over i et seperat app-vindue, med ikon og navn og det hele.

Så når man CMD+tab’er sig rundt mellem sine åbne apps, er det meget nemmere at se hvad man har åbent, og vælge det rigtige program.

Det er ikke nødvendigvis superpænt, men det kan gøre det lidt at se to apps side om side - omend Fluid desværre tilsyneladende ikke understøtter side-by-side-view eller hvad det nu hedder, hvor man sætter to apps til at høre sammen i full screen.

Ah well. Man kan ikke få alting. Og hvor skulle man også gøre af det?

Fluid – Turn any webpage into a real Mac App

Up next Tiden er noget underligt noget …for nu at citere Poul Kjøller. Ah, den der fornemmelse, når man sidder og arbejder op til deadline og tænker at man nok skal nå det hele - men så Aaahhh
Latest posts QikReview – Dune 2 QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde