|||

Jeg har lidt en taske- og lomme-fetich, som gør at jeg har købt alt for mange rygsække, små ‘packing cubes’, gearbags og så videre.

Jeg kan også rigtig godt lide, når mine jakker og bukser har lidt ekstra lommer til nøgler og grej.

Det er ikke nødvendigvis noget jeg er stolt af - det kommer hurtigt til at smage lidt af pseudo-SWAT og små-aggressiv urban warfare.

Men jeg lover - det er kun fordi det er praktisk!

Jeg har dog aldrig taget skridtet og købt en Scott eVest, selvom jeg især i midt-nullerne mange gange sad og var ved at trykke på knappen.

Men jeg er stadig fristet…

Up next Hvornår skal jeg påmindes? trax
Latest posts De sidste eventyr i Alperne Flere Alpe-eventyr På eventyr i Alperne I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen