|||

Jeg har lidt en taske- og lomme-fetich, som gør at jeg har købt alt for mange rygsække, små ‘packing cubes’, gearbags og så videre.

Jeg kan også rigtig godt lide, når mine jakker og bukser har lidt ekstra lommer til nøgler og grej.

Det er ikke nødvendigvis noget jeg er stolt af - det kommer hurtigt til at smage lidt af pseudo-SWAT og små-aggressiv urban warfare.

Men jeg lover - det er kun fordi det er praktisk!

Jeg har dog aldrig taget skridtet og købt en Scott eVest, selvom jeg især i midt-nullerne mange gange sad og var ved at trykke på knappen.

Men jeg er stadig fristet…

Up next Hvornår skal jeg påmindes? trax
Latest posts QikReview – Dune 2 QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde