|||

Verdensmål

Jeg har lige være til første halvdel af generalforsamlingen i vores nye bank, Merkur Andelskasse.

Vi skiftede sidste år, dels pga. den fortsatte katastrofe med Danske Banks hvidvask-skandaler, dels fordi Merkur tilsyneladende er et af de få pengeinstitutter, der for alvor forsøger at gøre noget positivt ved verdens udfordringer.

Fx er det væsentlig nemmere at investere sine pensionspenge i vedvarende energi, bæredygtige projekter i udviklingslande eller andre gode ting.

Anyway, det er ikke for at pudse glorien - jeg måtte bare lige fortælle, at det er første gang nogensinde jeg har været til, endsige haft lyst til at være til, en banks generalforsamling.

Men programmet i dag stod bla. på et timelangt foredrag af Katherine Richardson, der virkelig formåede at sætte FNs bæredygtighedsmål i perspektiv, og give bare en gnist af håb midt i al elendigheden.

(At jeg så alligevel sad og blev så trist at jeg var ved at græde, er en helt anden ting).

Men tak til Katherine og ikke mindst tak til Merkur.

Up next Forår Kold forårsmorgen
Latest posts Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for?