|||

Småsenil eller bare stresset?

Jeg betragter normalt mig selv som én med nogenlunde styr på ting, uden at jeg ligefrem obsesser over de mindste detaljer.

Især prøver jeg at vise respekt overfor mine medmennesker ved at tjekke alt, der har med andre at gøre.

Men her på det seneste har jeg taget mig selv i adskillige fejlskud, og kan ikke rigtig finde ud af om det er tilfældigt, om jeg har for meget om ørerne, eller om jeg rent faktisk er ved at blive gammel?

Først skrev jeg til en organisation i forbindelse med et jobopslag, som jeg så ikke havde læst ordentligt – og det jeg spurgte om stod allerede i opslaget. Ikke et supergodt første indtryk. Røde ører.

Dernæst opdagede jeg så, at jeg havde glemt at booke studie til et interview – så jeg måtte skrive og flytte det i sidste øjeblik, efter at jeg havde rykket interviewpersonen flere gange for bekræftelse af interviewet, og nok havde lydt lidt emsig. Suk.

Og endelig i dag brugte jeg så en halv time på at speake den forkerte udgave af et speak-manus, så jeg måtte tilbage og lave det hele om en time senere. Dammit!

Læg så dertil, at jeg har sendt adskillige emails til de forkerte modtager i de forgangne par uger, og så begynder jeg i hvert fald selv at være lidt bekymret for om synapserne er ved at forvitre…

Up next Morgen i Göteborg Jeg tænker på Things igen… For nylig lancerede Cultured Code, folkene bag den aldeles sexede Things-app, en række Apple Shortcuts, som blandt andet kan gøre det nemmere at
Latest posts OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist Tot – uden knold Musik i listeform Close but no Korte noter – nu i Obsidian Man trækker i en løs tråd… Korte noter Hvilested med hvileplads Tekstet for poesihæmmede Blad i forårssol Anti-mål Grundstofdag har fået sin egen side